Heb je vragen? 

Vind hier je antwoorden.

Hoe zal mijn eerste massagesessie zijn? 

Naast de gewoonlijke duur van je massage, mag je tijdens je eerste bezoek een halfuurtje bijtellen op voorhand voor een kort kennismakingsgesprek. Hierbij ga ik na wat je noden zijn en wat eventuele pijnpunten zijn.

Behandel je mensen met gezondheidsproblemen? 

Afhankelijk van wat het probleem is kan je wel of niet behandeld worden. Hierna wordt een opsomming gegeven van contra-indicatiesbij massage. Indien je twijfelt kan je dit melden tijdens je reservatie. 

Indien blijkt dat verdere psychische of medische ondersteuning nodig is, verwijs ik door naar de juiste persoon voor verdere opvolging. Ik werk hierbij nauw samen met andere professionals in het gezondheidsnetwerk.

contra-indicaties zijn: zieken met koorts, besmettelijk huidaandoeningen, ernstige cardiovasculaire aandoeningen (hartproblemen, trombose), reumatische aandoeningen (geen massage zolang de oorzaak niet bekend is), zwangerschap (niet tijdens de eerste 3 maanden).

Help je mensen met een chronische of terminale ziekte? 

Hoewel er specifieke massagebehandelingen zijn voor bepaalde chronische of terminale ziektes, ben ik nog niet bevoegd om deze uit te voeren. 

Ik biedt geen medisch advies zowel op fysisch als mentaal vlak. Bij mij kun je terecht om een gezonde balans te vinden tussen lichaam en geest en je lichaam in evenwicht te houden. 

Bied je erotische massages aan? 

Neen. Er worden geen sensuele of erotische massages aangeboden. 

De massages worden enkel aangeboden aan dames, baby's en peuters. 

Voor gezondheidscoaching kan iedereen bij mij terecht.