Behandelingsopties

Vind uw innerlijke centrum
Maak je keuze uit één van onderstaande behandelingen en maak vandaag nog een afspraak.

Volledige lichaamsmassage (incl. hoofd)

tijd: 1 u 15 min

Een massage is een moment om te genieten, even tijd nemen voor jezelf. Tijdens deze massage kom je helemaal tot rust door zachte en respectvolle aanrakingen, zachte muziek en heerlijk geurende oliën. Het hele lichaam wordt behandeld, inclusief een hoofd en gezichtsmassage. Je zult onmiddellijk een ontspannen resultaat voelen.

Towels

Volledige lichaamsmassage

tijd: 1 u

Geniet van een volledige lichaamsmassage. Na een enkele sessie zult u veranderingen in uw lichaam, geest en energieniveaus zien. Tijdens deze massage wordt het volledige lichaam gemasseerd (inclusief voeten, niet het hoofd).

Relaxing Massage

Hoofd -, nek - en schoudermassage

tijd: 30 min

Deze massage is een praktische lichaamsbehandeling waardoor je jezelf ontspannen en vernieuwd zal voelen. Aan de hand van enkele drukpunt technieken wordt de stress verlaagd. Een massage is bovendien een positieve invloed en maakt een enorm verschil voor de gezondheid.

Head Massage

Benen en voetenmassage

tijd: 45 min

Tijdens deze massage wordt rekening gehouden met het hele lichaam en geest en help ik a.h.v. voetreflexologie de natuurlijke genezingsprocessen te activeren en de fysieke en het emotionele welzijn te herstellen.

Hot Stone Massage

Babymassage

30 min - 1 u

Deze massage geeft rust en creëert een gevoel van veiligheid voor jouw kindje. Het versterkt de vertrouwensband tussen ouder en kind. 


Je baby krijgt een lekker ontspanningsmomentje en je leert massagetechnieken die problemen als buikkrampjes en slapeloosheid kunnen verminderen. 

Deze massage wordt aangeleerd tijdens 1 of 2 sessies, afhankelijk van uw vraag/behoefte. 

Moeder lachend met pasgeboren baby

Healthy Head sessie

tijd: 1 u

Oorkaarsen worden al honderden jaren gebruikt voor het zuiveren en in balans brengen van de mens. Er wordt gebruik gemaakt van oorkaarsen met een veiligheidsfilter en een heerlijk aroma van honing, salie en kamille wat ideaal is voor het reinigen van de sinussen en problemen als verkoudheid en ademhalingsproblemen aan te pakken. 

De etherische oliën en warmte zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Aangevuld met een ontspannende massage nadien en je voelt je als herboren. 

Geen behandeling bij beschadigd trommelvlies, oorontsteking, buisjes, implantaten, epilepsie en hoge bloeddruk. 

Massage Oils

Light on my feet

tijd: 1u 15min

In combinatie met de benen en voetenmassage op basis van reflexologie, wordt eveneens een relaterend voetbad aangeboden met heerlijk geurende zouten en essentiële oliën die een weldaad zijn voor de huid. 

Onze voeten zien af door al het staan, wandelen, lopen en gebruik van knel zittende schoenen. Hierdoor kun je het gevoel hebben van zware benen en pijnlijke gewrichten. Met deze behandeling voel je meteen een verschil en is het of je op wolkjes loopt nadien. 

reflexologie